Accountant voor de non-profitsector

De non-profitorganisaties waar we voor werken zijn actief in verschillende sectoren, zoals welzijn, ouderenwerk, kinderopvang, vluchtelingenwerk, gezondheidszorg, sport, maatschappelijk werk, musea en zorg.

N

Non profit specialist

N

Verschillende sectoren

N

Ruim 30 jaar ervaring

N

Klanten heel Nederland

Specialisten in de non-profitsector

HK Accountants is een accountantskantoor dat specifiek gericht is op de non profit sector. Door onze jarenlange ervaring zijn we een non profit specialist geworden. Vanaf de oprichting in 1999 zijn wij al werkzaam voor diverse non profit instellingen.

De non-profitorganisaties waar we voor werken zijn actief in verschillende sectoren, zoals welzijn, ouderenwerk, kinderopvang, vluchtelingenwerk, gezondheidszorg, sport, maatschappelijk werk, musea en zorg. Ons kantoor is gevestigd in Emmen, maar we werken voor klanten uit heel Nederland.

Ons netwerk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van controle, financiële verslaggeving, lonen, fiscaliteit en subsidieproblematiek.

Ons accountantskantoor heeft zich gespecialiseerd in het controleren van jaarrekeningen en andere (financiële) verantwoordingen van non-profitorganisaties. Naast deze controlewerkzaamheden hebben we voor veel van onze klanten ook een adviserende taak. We bieden ondersteuning op het gebied van risicobeheersing, organisatie, stichtingstructuren, btw vennootschapsbelasting en loonheffing. Omdat accountancywerk voor non-profitorganisaties een aparte tak van sport is, komt ons jarenlange specialisme goed van pas. En dat weten onze klanten te waarderen.