Accountant voor de non-profitsector

De non-profitorganisaties waar we voor werken zijn actief in verschillende sectoren, zoals welzijn, ouderenwerk, kinderopvang, vluchtelingenwerk, gezondheidszorg, sport, maatschappelijk werk, musea en zorg.

N

Non profit specialist

N

Verschillende sectoren

N

Ruim 30 jaar ervaring

N

Klanten heel Nederland

Uw jaarrekening

Transparantie is een belangrijke eis die aan non-profitorganisaties wordt gesteld, zowel door subsidieverstrekkers, donateurs als door stakeholders. U maakt uw organisatie transparant door een duidelijke en overzichtelijke jaarrekening. Deze jaarrekening moet voldoen aan de eisen van de subsidieverstrekker en uw stakeholders, waaronder regels van verslaggeving en keurmerkcriteria. Wij kennen de regels als geen ander en zorgen ervoor dat uw jaarrekening aan alle eisen voldoet.

Afhankelijk van de wens en de eis uit de governance structuur kunnen we de jaarrekening controleren, beoordelen of samenstellen.

Daarmee stopt onze dienstverlening niet. Als al onze werkzaamheden zijn gedaan, kunnen wij onze bevindingen aan u rapporteren en u adviseren over hoe u kunt toewerken naar een nog betere organisatie.